divendres, 13 d’abril del 2018

La colònia: Pernil dolç

"Posi'm cent gramets de pernil dolç, si es trenca és igual que a mi m'agrada així, quan estic malalt. I unes torradetes i un arròs bullit i a fer nones dins del llit".


El projecte de La Colònia arrenca pels volts del 2011 amb la trobada d’Albert Galcerà, director i acordionista de l’orquestrina Garbuix, banda que amenitza els cabarets del Festival Trapezi de Reus, i Xavier Ciurans, cantant del grup Gertrudis.


La proposta d’ambdós músics passa a ser compartida amb el percussionista Pepo Busquets, el contrabaixista Lluís Chabuch, i el violinista Albert Carbonell. D’aquesta unió, en surt un estil propi amb aromes de música balcànica, flaires de cabaret i notes d’arrel mediterrània.

Tot i ser una banda purament musical, La Colònia es presenta com un conjunt aglutinador de diferents disciplines, i es transforma, per tant, en un projecte transversal, on hi caben les arts plàstiques, audiovisuals, escèniques i sonores.

Així doncs, la banda s’expandeix a d’altres artistes com ara el pintor Arnau Casanoves, el grup Zebra Concepte Audiovisual, o Ramon Sendra, enginyer de so, entre d’altres. Tots i cadascun d’ells comparteixen una idea: crear un espai artístic on des de l’autonomia de la seva disciplina hi hagi un creixement de la seva obra mimada sense estar sotmesa a pressions de mercat.

Més informació: http://www.lacolonia.cat/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENGRANDEIX EL TEXT